Test headline

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a încheiat cu victorie turul din Liga Națională. Oltencele pregătite de Simona Gogîrlă au trecut de Rapid București și au terminat prima parte a sezonului între primele opt echipe de țară.

După o primă repriză echilibrată, în care giuleștenele s-au ținut de adversar și pe care Craiova a încheiat-o în avantaj, scor 17-14, gazdele s-au desprins în partea secundă. Rapidul nu a mai reușit să repete evoluția din prima parte a jocului și la final SCM – ul s-a impus lejer cu scorul de 34-23.

Băbeanu a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Bănie cu 8 goluri, urmată de Zivkovic – 6 goluri, Ianași – 4 goluri, Șelaru – 3 goluri, Florica – 3 goluri, Iovănescu – 3 goluri, Horobeț – 2 goluri, Landre – 2 goluri, Cioaric – 2 goluri și Georgescu – 1 gol.

O victorie simplă, o victorie pentru care a trebuit să jucăm, pentru care a trebuit să ne batem în apărare în prima repriză. Felicit toată echipa pentru această victorie, așa cum am promis 3 din 3 victorii. Mai avem 2 meciuri în Cupe de jucat și sperăm să avem același rezultat”, a declarat după meci Simona Gogîrlă, antrenoarea echipei craiovene.

SCM Craiova se află pe poziția a șasea a clasamentului intermediar din Liga Națională, iar sâmbătă și duminică echipa pregătită de Simona Gogîrlă va disputa jocurile din Cupa Cupelor, cu sârboaicele de la Radnički Kragujevac. Ambele jocuri vor avea loc în Sal Polivalentă din Craiova.

Leave a Comment

(required)

(required)