Simona Gogirla: Trebuie sa credem in sansa noastra

Simona Gogirla: Trebuie sa credem in sansa noastra

Antrenorul principal al echipei feminine de handbal S.C.M. Craiova, Simona Gogîrlă, “secundul” Grigore Albici şi jucătoarea Daniela Băbeanu au prefaţat astăzi partida tur din optimile de finală din Cupa Cupelor.

Sportivele din Bănie vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, formaţia R.K. Krim Merkator Ljubljana.

“Jucăm acasă și trebuie să credem în șansa noastră. Fetele s-au pregătit foarte bine, am avut și un turneu de pregătire foarte bun la Skopje, cu trei meciuri foarte bune. Avem un program foarte încărcat cu 5 meciuri în 2 săptămâni, iar primul test este sâmbătă acasă cu Krim”, a declarat antrenorul Simona GOGÎRLĂ, în cadrul conferinţei de presă desfăşurate la Sala Polivalentă.
“Ne dorim și vrem să facem un meci foarte bun acasă cu echipa din Ljubljana. Este o onoare să ajungi la un astfel nivel și să joci cu o echipă de Liga Campionilor. Credem în șansa noastră, chiar dacă suntem cotați cu șansa a doua”, a punctat şi Daniela BĂBEANU.
“Este un meci foarte greu, dar cum spuneau și Simona și Daniela credem în șansa noastră. Așteptăm suporterii să vină la un spectacol handbalistic în care întâlnim o dublă câștigătoare de Liga Campionilor”, a afirmat şi antrenorul secund, Grigore ALBICI.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)