S.C.M. Craiova a învins pe Krim Ljubljana

S.C.M. Craiova a învins pe Krim Ljubljana

Echipa S.C.M. Craiova s-a impus, în această seară, în Sala Polivalentă, scor 30-29 (la pauză 12-11) în fața formației R.K. Krim Merkator Ljubljana (Slovenia), în prima manșă din optimile de finală ale Cupei Cupelor.

Cea mai bună marcatoare a fost Jelena Zivkovic cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Băbeanu (6), Cioaric (5), Iovănescu și Șelaru (câte 3), Landre (2), Florica și A. Andrei (câte 1). Au mai evoluat: Mirela Paşca, Petrescu, Horobeţ și Georgescu.

La finalul partidei, antrenorul S.C.M. Craiova, Simona Gogîrlă, și-a felicitat jucătoarele pentru evoluția pe care au avut-o:

„Felicit fetele pentru că au fost extraordinare, minunate. Au dat dovadă de ambiție și de o dăruire cum nu am mai văzut demult. Din dorința de a da repede gol au apărut și unele greșeli. Având în vedere numele adversarului, cred că este o victorie foarte mare pentru Craiova”, a declarat Simona Gogîrlă.

„Adversarele au fost foarte puternice. Am primit multe goluri, însă trebuie să fim mulțumite că am reușit să ne impunem. Este un succes foarte important pentru moralul nostru”, a afirmat și portarul Mirela Pașca.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)