Noua medalii de aur pentru pugilistii de la S.C.M. Craiova

Noua medalii de aur pentru pugilistii de la S.C.M. Craiova

Pugiliștii de la S.C.M. Craiova au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Horezu, la competiția “Mânușa Carpați”, ediția I. Din partea clubului nostru au concurat 13 sportivi, nouă dintre ei luând medalia de aur.

Copii: Fabio Bambaloi – 40 kg. (locul I),

Cadeţi: Bogdan Dumitru – 56 kg. (locul I), Cosmin Toboşaru – 50 kg. (locul I), Vidu Jr. Miclescu – +76 kg (locul I), Mihăiţă Nicola – 42 kg. (locul II).

Juniori: Albano Zătreanu – 54 kg (locul II), Dorel Bolovan – 56 kg (locul II), Marius Ciungu – 60 kg (locul I), Victoraş Grămadă – 60 kg (locul I), Adrian Mişu (locul II) – 64 kg, Ionuţ Constantin – 54 kg (locul I).

Tineret: Mario Pascu – 56 kg (locul I), Daniel Băran – 56 kg (locul I).

Antrenori: Ion JOIŢA, Ion DRAGOMIR.

Alți patru sportivi, pregătiți de Marcel Sârba au participat, în perioada 24-26 februarie, la Brăila, la o selecţie a lotului naţional de tineret.

Tineret: Alexandru Frumosu (64 kg)

Juniori: Gabriel Dinu (60 kg), Antonio Dumitru (66 kg),

Cadeți: Daniel Dumitru (54 kg).

Ion JOIȚA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Ne interesează să evoluăm la cât mai multe meciuri amicale, pentru că altfel nu putem să progresăm pentru participarea la Campionatele Naționale. La competiția de Horezu, sportivii și antrenorii au primit, pe lângă medalii și diplome, câte un vas din lut, ca amintire.”

Ion DRAGOMIR, antrenor S.C.M. Craiova:

“M-a mulțumit prestația băieților, fiindca au fost meciuri foarte bune cu sportivi din toata tara. II remarc pe cei care au ocupat locul 1, pentru ca au boxat în două meciuri. Căutăm să verificăm sportivii la cât mai multe competiții pentru a le vedea potențialul.”

Marcel SÂRBA, antrenor S.C.M. Craiova:

„În perioada 24-26 februarie am fost la Brăila pentru a participa cu sportivii noștri la selecția pentru lotul național de tineret, pentru campionatele europene și mondiale din acest an. Am fost nemulţumiţi că nu s-au dat decizii. S-a punctat la masă, dar nu s-a dat decizie. Am fost mulțumit de prestația sportivilor mei, întrucât această competiție s-a anunțat în ultimul moment și nu ne-am putut pregăti corespunzător.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)