Baietii lui Danut Pascu, la un pas de marea finala

VOLEI MASCULIN, DIVIZIA A1, SEMIFINALE, MECIUL 2, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, 27.03.2016, 16:00
S.C.M. „U” CRAIOVA – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-1 (20-25, 25-23, 25-18, 25-17)

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:
„Au fost două victorii pe care ni le doream, am muncit pentru ele şi le-am realizat. Au fost meciuri frumoase, echilibrate, chiar seturi dramatice, în unele momente. Este frumos atunci când câştigi în condiţii grele. Asta înseamnă că echipa are tărie de caracter, se mobilizează în momentele grele şi evoluează bine pe final de meci. În ambele zile au fost partide frumoase. Mă bucur că au fost meciuri frumoase, în special pentru public. Publicul de asta şi vine la meciuri, să vadă spectacol mai ales atunci când echipa câştigă. Laureţiu Lică este alături de noi, după cum ştiţi, are acea accidentare serios şi în mod sigur nu vom putea conta pe el nici în deplasare cu Baia Mare.”
Răzvan Vâlcelean, jucător S.C.M. Craiova:
„Mai este mult de muncă să ajungem în finală. Baia Mare va disputa două meciuri acasă şi nu vor fi deloc uşoare. Toată lumea a jucat bine, fiecare îşi face datoria când intră în teren. Sper să terminăm calificarea vineri, vrem să ajungem cât mai repede în finală.”
SCM „U” Craiova conduce cu 2-0 la general, în semifinalele Diviziei A1, şi mai are nevoie de o victorie în următoarele trei meciuri pentru a obține calificarea în finala campionatului. Meciurile trei și patru sunt programate la Baia Mare, vineri și sâmbătă, iar dacă va mai fi nevoie decisivul se va juca în Bănie, pe 6 aprilie.

About the Author

By flavius / Editor on Mar 27, 2016