Doua medalii la Cupa Romaniei de cadeti

Doua medalii la Cupa Romaniei de cadeti

Pugiliştii de la Sport Club Municipal Craiova au participat, în intervalul 22-26 mai, la Zalău, la Cupa României de cadeţi. La competiţie au fost prezenţi peste o sută de sportivi, la 14 categorii.

Antrenorii S.C.M. Craiova, Ion JOIŢA şi Ion DRAGOMIR, au făcut deplasarea cu patru sportivi, obţinând o medalie de aur şi una de argint, astfel:

Locul I – Cosmin TOBOŞARU, cat. 50 kg;

Locul 2 – Angelo BAMBALOI, cat. 56 kg.

Sportivul MICLESCU Vidu jr. (76 kg.) nu a disputat meciurile, întrucât cei doi adversari s-au retras, iar Bogdan DUMITRU (54 kg) nu a urcat pe podium.

Ion DRAGOMIR, antrenor S.C.M. Craiova:

„A fost o competiţie disputată cu un număr mare de participanţi. Deşi a fost o deplasare obositoare, sportivii noştri au avut o comportare meritorie, obţinând două clasări pe podium, prin Cosmin Toboşaru, care s-a impus la categoria 50 kg, şi prin Angelo Bambaloi, care a cucerit argintul la categoria 56 kg. Din păcate, nu am putut să obţinem o altă medalie de aur, întrucât la categoria 76 kg, după înscrierea sportivului nostru Miclescu Vidu Jr., ceilalţi sportivi din ţară s-au retras de la această categorie şi au urcat la altă categorie.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)