Cristina ZAMFIR vrea performanță cu S.C.M. Craiova !

IMG_20160618_115004

Noul inter-stânga al echipei din Bănie e convinsă că S.C.M. Craiova va fi una dintre echipele care vor avea cuvânt greu de spus în viitoare ediție a Ligii Naționale de Handbal Feminin.

Cristina ZAMFIR: ” Mă bucur că am ales SCM Craiova. Mi s-a prezentat un proiect mai mult decât interesant care ușor, ușor a început să prindă contur. Sunt sigură că vom fi una dintre echipele puternice ale campionatului. Mulțumesc celor care au făcut posibilă venirea mea la Craiova.”

Cristina ZAMFIR – 29.09.1989 (Slatina), 1,84 m, 74 kg, inter-stânga

Carieră profesională:

2008 – 2009 – KZN Slatina

2009 – 2011 – Tomis Constanța

2011 – 2016 – Corona Brașov

Palmares:

  • campioană națională – juniori III, II, I la LPS Slatina
  • 2019–2010 – loc 3 în Liga Națională și participare în Cupa Cupelor
  • Corona Brașov: 2012-2013 – locul II Cupa României

2013-2014 – locul II Liga Națională

2014-2015 – locul III Liga Națională

2015-2016 – locul III Liga Națională și Semifinală Cupa EHF.

În 2015–2016 Cristina ZAMFIR a fost a doua marcatoare din Liga Națională și golghetera Cupei EHF.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)