Elevele lui Bogdan BURCEA, pregatite pentru startul competitional!

Elevele lui Bogdan BURCEA, pregatite pentru startul competitional!

Antrenorul echipei de handbal feminin al S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA şi jucătoarele Cristina FLORIANU şi Yulyia DUMANSKA au vorbit, vineri, 01.09.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre Supercupa României, dintre C.S.M. Bucureşti şi S.C.M. Craiova, partidă care se va disputa duminică, 03.09.2017, ora 20:00, în Sala Polivalentă din Capitală.

zamfirCristina FLORIANU, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Nu cred că trebuie să spun prea multe despre echipa din Bucureşti. Ştie toată lumea ce pretenţii are. Ne dorim să facem o partidă cât mai bună, iar la finalul meciului să ieşim cu fruntea sus şi să fie un spectacol handbalistic cât mai frumos. Domnul profesor a avut un mare merit în venirea mea la Craiova, dar mi-am dat seama că sunt la un club serios, care îşi doreşte performanţă şi acesta este motivul pentru care am rămas la Craiova. Le mulţumesc tuturor celor care susţin această echipă.”

dumanskaYulyia DUMANSKA, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Va fi un meci foarte greu, însă ne pregătim cât mai bine şi sper să facem un joc bun. Trebuie să fim unite, să dăm totul pe teren şi sper să îmi ajut fetele din apărare. Orice sportiv îşi doreşte să câştige un trofeu, însă vom vedea pe teren ce va fi.”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Nu prea am avut multe şanse să dezbatem un trofeu, este a doua oară când se întâmplă acest lucru. Întâlnim o echipă puternică, motivată, cu obiective diferite faţă de noi. Însă vom încerca să evoluăm cât mai bine şi dacă va şansa de partea noastră vom fi extrem de fericiţi. În caz contrar ne vom focusa pe meciurile din campionat. Consider că arătăm mai bine ca anul trecut şi sunt convins că vom fi pe podium.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)