VICTORIA CRAIOVEI!

VICTORIA CRAIOVEI!

HANDBAL FEMININ, CUPA EHF, TURUL 3 PRELIMINAR, MECIUL 1, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, 11.11.2017, 16:00
S.C.M. CRAIOVA – D.V.S.C.-T.V.P. DEBRECEN (UNGARIA) 24-19 (16-11)

S.C.M. CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Elisei (6 g.), Pricopi (6 g.), Florianu (5 g.), Nikolic (3 g.), Rădoi (1 g.), Țicu (1 g.), Tudor (1 g.), Vizitiu (1 g.), Klikovac, Trifunovic.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Am întâlnit o echipă foarte bună. Fetele s-au luptat, au fost mai incisive, mai dornice, din păcate nu toată lumea s-a ridicat la nivelul jocului, în special în repriza a doua. Este un ecart mic şi va fi foarte important cum vom începe partida în Ungaria. Era importantă victoria, fiecare minge, fiecare gol este important. Este foarte important să ne calificăm în grupe.”

Cristina Zamfir-Florianu, jucătoare S.C.M. Craiova:

„A fost o victorie muncită, într-o perioadă în care nu am avut rezultate prea bune. Le mulţumesc din suflet acestor oameni minunaţi, care ne-au împins de la spate să obţinem acest succes. Sper să facem un meci bun şi în Ungaria şi să ne calificăm cu două victorii.”

Anton TISELJ, antrenor D.V.S.C.-T.V.P. Debrecen:

„A fost un spectacol foarte frumos, dar ne pare rău că am pierdut. Craiova a fost mai bună astăzi, merită felicitată, iar atmosfera a fost foarte frumoasă. Sper să reuşim calificarea în retur, unde vom juca în faţa propriilor fani.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)