Obiectiv: calificarea în Final Four-ul Cupei Romaniei

Obiectiv: calificarea în Final Four-ul Cupei Romaniei

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorul Bogdan ENE, au vorbit, luni, 11.12.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre ultimele meciuri din 2017.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:

“Venim după o primă victorie în deplasare, cu echipa a doua din Baia Mare. Sperăm ca miercuri să obţinem calificarea în Final Four-ul Cupei României, ceea ce ar însemna foarte mult pentru noi. Sâmbătă întâlnim echipa din Ploieşti, care este foarte bună. Sper să reuşim să recuperăm punctele pierdute, în tur, la Ploieşti. În Turcia, trebuie să avem o evoluţie foarte bună, să creştem de la meci la meci şi să ieşim cu capul sus din această aventură europeană.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

“Ne aşteaptă un final intens de campionat. După deplasarea lungă de la CSS 2 Baia Mare, urmează două meciuri foarte grele cu CSM Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti. Trebuie să muncim să încercăm să scoatem cât mai multe puncte. În Turcia, mă interesează să avem o prestaţie bună, pentru că este greu să ne calificăm dacă ne gândim la valoarea adversarilor.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Sponsori