Handbalistele au nevoie de fani in partidele urmatoare

Handbalistele au nevoie de fani in partidele urmatoare

Antrenorul secund echipei de handbal feminin, S.C.M. Craiova, Dumitru BERBECE, şi sportive Valentina ARDEAN ELISEI, au vorbit, marţi, 09.01.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciurile care vor avea loc în această săptămână în Liga Naţională şi în Cupa E.H.F. în Sala Polivalentă.

Valentina ARDEAN ELISEI, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Vom avea două meciuri foarte importante acasă în această săptămână. Mâine trebuie să tratăm cu maximă seriozitate partida cu Rapid, iar sâmbătă ne aşteaptă un joc foarte greu Randers. Trebuie să fim concentrate în ambele partide, pentru că nu avem voie să facem paşi greşiţi. Avem nevoie de susţinerea fanilor, care sper să ne poarte spre victorie, ca în partidele precedente.”

Dumitru BERBEC, antrenor S.C.M. Craiova:

„Meciul de mâine cu Rapid este foarte important pentru noi. Trebuie să obţinem cele trei puncte, pentru a continua cursa pentru locul 2. Partida cu Randers va avea alte coordonate şi sperăm să obţinem un succes, care ar conta mult în economia clasamentului grupei. Fac şi eu un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare să ne susţină.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)