Voleibalistii cauta revansa in fata baimarenilor

Voleibalistii cauta revansa in fata baimarenilor

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorii Bogdan ENE şi Jani Petteri Sippola, au vorbit, joi, 18.01.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul din etapa a XV-a din Diviziei A1 la volei masculin, dintre S.C.M. “U” Craiova şi Explorări Baia Mare, care se va desfăşura sâmbătă, 20.01.2018, la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Bogdan Ene, jucător S.C.M. Craiova:

“Venim după un succes cu 3-0 la Dinamo, după o evoluţie foarte bună. Continuăm să ne pregătim la acelaşi nivel. Urmează jocul cu Baia Mare şi ştim că avem de luat o revanşă în faţa suporterilor după eşecul din tur. Aşteptăm suporterii să vină la sală să ne susţină şi sunt convins că ne vom impune. ”

Jani Sippola, jucător S.C.M. Craiova:

“Va fi un meci greu cu Baia Mare, însă trebuie să ne impunem. În ultima perioadă am avut evoluţii bune şi sunt optimist că putem creşte ca evoluţie.”

Dănuţ Pascu, antrenor S.C.M. Craiova:

“Mă bucură victoria şi atitudinea băieţilor din partida cu Dinamo. Sper să fie un nou început şi această evoluţie să fie la fiecare partidă, indiferent de adversar. Meciurile cu Baia Mare au fost în general echilibrate, disputate, partide strânse. Băieţii îmi dau încredere şi cu speranţa că vom câştiga cele trei puncte. ”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)