Sebastian Ionescu, noua achizitie pentru baschetbalisti

Sebastian Ionescu, noua achizitie pentru baschetbalisti

Antrenorul principal al echipei de baschet masculin, S.C.M. “U” Craiova, Rami HADAR și noua achiziție, Sebastian IONESCU, au susținut joi, 22.02.2018, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre obiectivele finalului de sezon regulat din Liga Națională de baschet.

Rami HADAR, antrenor S.C.M. Craiova:

Mă bucur că m-am întors la Craiova, la familia mea, Craiova este a doua mea casă. Am fost în permanentă legătură cu staff-ul meu, am știut ce se întâmplă la echipă. Îi mulțumesc lui Ako Todorov pentru această perioadă în care nu m-am aflat la echipă. Chiar dacă va fi foarte greu, vom lupta pentru calificarea în Top 6, iar dacă nu vom reuși, sunt încrezător că putem obține locul 7 sau 8. Toate mutările din ultima perioadă s-au făcut și cu consultarea mea.”

Sebastian Ionescu, jucător S.C.M. Craiova:

“Sunt foarte fericit că voi juca pentru Craiova, sunt foarte optimist că va urma o perioadă bună, și sper să ne atingem obiectivul, locurile 1-8, dar să luptăm și pentru locurile 1-6. Mi-am dorit foarte mult să se realizeze transferul și să joc pentru echipa orașului natal. Este o bucurie că am venit aici și pot să spun că îmi stă bine în albastru. Trebuie să vedem cum voi evolua și dacă va fi totul bine, vom vorbi despre o negociere petru sezonul viitor, aș putea să iau și banderola de căpitan și să urcăm cât mai mult în clasament. De fiecare dată când veneam în Sala Polivalentă ca adversar și auzeam imnul Craiovei mi se făcea pielea de găină.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)