Primire de gala pentru handbalistele de la S.C.M. Craiova

Primire de gala pentru handbalistele de la S.C.M. Craiova

Echipa de handbal feminin a sosit in jurul orei 12:00 în România și a fost așteptată la Aeroportul Otopeni de inegalabilii suporteri craioveni.
La ora 16:00, handbalistele au fost primite cu aplauze, flori, șampanie și fumigene alb-albastre de zeci de suporteri ai echipei noastre, pe ritmul imnului Oltenia Eterna Terra Nova.

Valentina Ardean Elisei, jucătoare S.C.M. Craiova:

Este superbă atmosfera aici și vreau să le mulțumesc suporterilor pentru tot ce au făcut pentru noi. Este o bucurie enormă pentru că am muncit foarte mult pentru această calificare și ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe. În momentul în care am văzut că am pierdut la două goluri diferență ne-am dat seama că avem o șansă, chiar dacă jucam în deplasare. Mă bucur că am avut procentaj de sută la sută la aruncările la poartă și am reușit să îmi ajut echipa. Îmi doresc să avem rezultate din ce în ce mai bune și să încheiem sezonul sus în clasament. ”

Bogdan Burcea, antrenor S.C.M. Craiova:

“Sunt mândru de fetele noastre. Ceea ce am realizat este rezultatul CRAIOVEI, al orașului, al sponsorilor, al suporterilor, al autorităților locale, al conducerii administrative, noi nu am făcut decât să punem în practică prijinul lor și să-i reprezentăm cu mândrie. N-a dormit nimeni. Ne-am bucurat, este momentul nostru, al acestui oraș, suntem pe harta handbalistică europeană. Am eliminat principala favorită la câștigarea trofeului și acest lucru ne obligă la mai mult.  Ne dorim să depășim performanța Craiovei Maxima și să ne calificăm în prima finală europeană.”

Yulyia Dumanska, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Este minunat ce au făcut suporterii și le mulțumim pentru susținerea lor. Avem un public superb, atmosfera este minunată la fiecare meci, este ceva de vis. Suntem foarte fericite că am câștigat la Togliatti și este un moment minunat pentru noi. Mă bucur că vom juca în semifinalele Cupei E.H.F. și sper că vom câștiga și următoarele partide.”

 

SCM Craiova va întâlni în semifinalele Cupei E.H.F. echipa Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia). Partida tur se va desfășura în Turcia pe 7/8 aprilie, iar returul va avea loc pe 14/15 aprilie în Sala Polivalentă din Craiova.

Kastamonu Belediyesi GSK a învins astăzi pe H.C. Zalău cu 27-24. În tur, H.C. Zalău câștigase cu 29-28.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)