Un meci pentru istorie

Un meci pentru istorie

Antrenorul echipei de handbal feminin, S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA, și jucătoarea Ana Maria ȚICU au vorbit joi, 12.04.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre partida din returul semifinalelor Cupei E.H.F., dintre S.C.M. Craiova şi Kastamonu Belediyesi G.S.K. (Turcia), care va avea loc sâmbătă, 14.04.2018, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Ana Maria ŢICU, jucătoare S.C.M. Craiova:

„Va fi un meci foarte greu. Chiar dacă am câştigat în Turcia la un gol diferenţă, trebuie să facem tot posibilul să ne impunem şi la Craiova la cât mai multe goluri diferenţă. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm în finala Cupei E.H.F. şi nu trebuie să dăm cu piciorul acestei ocazii. Ne dorim să facem un meci bun, să oferim un spectacol handbalistic în Sala Polivalentă. Le mulţumim tuturor suporterilor, celor care vor veni la meci şi sper ca spectatorii să ne încurajeze din primul minut, până la final. Simţim o presiune, avem emoţii, dar noi ştim că trebuie să jucăm cât mai bine. Nu cred că adversarele ne pot surprinde, ci sunt convinsă că noi le vom surprinde când vor vedea ce public avem. ”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Foarte important va fi ceea ce vom realiza pe teren. Trebuie să remediem momentele mai puţin bune de la Kastamonu, când ne-au condus la cinci goluri, şi în acest meci să fim mult mai atenţi. Cred că am dovedit din luna ianuarie că ştim să abordăm momentele importante, finalurile de meci. Am arătat dârzenie şi am arătat în faţa unor adversari extrem de valoroşi că nu ne dăm bătuţi. Kastamonu este o echipă care va lupta până la final şi de aceea spun că trebuie să abordăm partida extrem de inteligent. Aş vrea să le mulţumesc partenerilor noştri care ne-au ajutat în această perioadă, suporterilor şi, nu în ultimul rând, autorităţilor, care în ultimii şapte ani, de când am venit eu la acest club, au avut grijă de această secţie, de acest club, au investit constant. Poate vom avea posibilitatea să ducem o secţie a clubului nostru într-o finală europeană.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)