Handbalistele aduc prima finala europeana la Craiova

Handbalistele aduc prima finala europeana la Craiova

HANDBAL FEMININ, CUPA E.H.F., SEMIFINALE, RETUR, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, 14.04.2018, 18:00

S.C.M. CRAIOVA – KASTAMONU BELEDIYESI G.S.K. (TURCIA) 18-18 (9-10)

S.C.M. CRAIOVA: Stanciu, Dumanska, Lung – Rădoi, Trifunovic, Şelaru, Pricopi (2 g.), Ţicu (6 g.), Popescu, Nikolic (2 g.), Ardean Elisei (2 g.), Tudor, Stoican, Klikovac (2 g.), Vizitiu, Florianu (4 g.).

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

 

Carmen Ilie Șelaru, jucătoare S.C.M. Craiova:

„A fost un meci foarte greu, tensionat și mă buvur că am depășit momentele grele din joc și ajungem în finală. Sper ca în finală să joc foarte bine și să aducem Cupa.”

Cristina Zamfir Florianu, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Vreau să le mulțumesc acestor oameni minunați, care ne-au susținut și astăzi. Timp e 60 de minute ne-au susținut indiferent de evoluția scorului. În ceea ce ne privește pe noi am dovedit încă o dată că suntem o echipă unite, am luptat, așa cum am făcut-o și în celelalte partide. Vreau să mai spu că iubesc toate jucătorele și mă bucur că fac parte din această echipă. În finală vreau să jucăm la fel de bine și să vină Cupa la Craiova!”

Ana Maria Țicu, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Vreau să mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi. A fost un meci foarte greu, dar am fost sprijinite foarte mult de public în momientele grele. Nu am cuvinte să le mulțumesc pentru ceea ce au făcut și împreună putem aduce Cupa la Craiova.”

Florentina Stanciu, jucătoare S.C.M. Craiova::

“Mulúmim tuturor care ne-au susținut, suporterilor. A fost un meci dificil, dar datorită publicului am reușit să ne impunem.”

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)