Voleibalistii vor sa invinga liderul

Voleibalistii vor sa invinga liderul

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorul Bogdan ENE, au vorbit, luni, 16.04.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul din etapa a VIII-a, Locurile 1-6, din Diviziei A1 la volei masculin, dintre S.C.M. “U” Craiova şi L.M.V. Tricolorul Ploiești, care se va desfăşura marți, 17.04.2018, la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:

“Ne aşteaptă un meci foarte greu în faţa echipei aflate pe primul loc în clasament, care are în componenţă jucători foarte buni. Sunt convins că mâine vom face un meci bun, în ultimele partide am evoluat foarte bine acasă. Matematic ne luptăm cu CSM Bucureşti pentru ocuparea locului 5. Sunt încrezător în echipă, în aportul publicului şi sunt convins că putem obţine un rezultat bun.”

Dănuț PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

“Ne apropiem de finalul unui campionat greu, care nu ne-a adus prea multe satisfacţii. În ultimele trei meciuri vrem să jucăm bine, să scoatem cât mai multe puncte, în primul rând pentru noi, ca satisfacţie profesională, dar şi pentru clasament. Nu mai avem ce pierde, toţi jucătorii trebuie să evolueze degajaţi şi sper să facem partide bune. Partida cu Tricolorul Ploieşti creează o stare specială pentru că trei jucători de la ei au fost în sezonul trecut în sextetul nostru de bază: Lică, Bartha şi Stulenkov.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Sponsori