Obiectiv: 3 puncte

Obiectiv: 3 puncte

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin, S.C.M. Craiova, Grigore ALBICI, a vorbit miercuri, 16.05.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre partida din etapa a XXV-a din Liga Națională-Liga Florilor, dintre S.C.M. Craiova şi A.S.C. Corona Braşov, care va avea loc joi, 17.05.2018, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Grigore ALBICI, antrenor S.C.M. Craiova:

„La Rapid a fost un meci destul de greu, dacă ne gândim că fetele sunt destul de obosite după partidele din acest sezon. Am reuşit să ne concentrăm şi să câştigăm cele trei puncte, foarte importante pentru obţinerea locului secund la finalul acestui campionat. Mâine ne aşteaptă un meci greu, Braşovul a plecat cu obiective măreţe, dar s-a împotmolit pe parcurs şi este în afara cupelor europene. Cu siguranţă, jucătoarele Coronei vor veni să demonstreze că au valoare. Aşteptăm publicul să vină în număr cât mai mare la sală, mai ales că va fi ultimul de pe teren propriu în acest sezon.”

Spectatorii prezenţi mâine în Sala Polivalentă la meciul cu A.S.C. Corona Braşov vor avea posibilitatea să vadă din nou trofeul Cupei E.H.F.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)