Cu gandul la calificarea in Liga Campionilor

Cu gandul la calificarea in Liga Campionilor

Tehnicianul echipei de handbal feminin, S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA, şi jucătoarele Ana-Maria ŢICU şi Ekaterina Dzhukeva, au vorbit miercuri, 05.09.2018, în cadrul unei conferinţe de presă, despre turneul de calificare în Liga Campionilor, care va avea loc în Croaţia, în perioada 08-09.09.2018.

Ana Maria ŢICU, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Va fi un turneu foarte greu, cu echipe puternice, însă sper ca noi să mergem în grupele Ligii Campionilor. Încă din copilărie mi-am droit să ajung la acest nivel şi în Croaţia vom da tot ce putem să ne calificăm mai departe.”

Ekaterina DZHUKEVA, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Trebuie să fim foarte concentrate în aceste două meciuri. În Liga Campionilor este alt nivel, decât în Cupa E.H.F. și cu siguranță nu va fi ușor. Toate cele patru echipe își doresc același lucru: calificarea în grupele Champions League și lupta va fi acerbă.”

Jelena Trifunovic, jucătoare S.C.M. Craiova:

“După câștigarea Cupei E.H.F. ne aflăm în fața unei noi provocări. Ne dorim să evoluăm în grupele Ligii Campionilor și acest lucru nu se compară cu nimic. Orice sportiv își dorește să ajungă aici și vom face tot posibilul să ne calificăm.”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Ne așteaptă un turneu foarte greu. Întâlnim echipe foarte puternice și sper să mai facem o surpriză și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Nu ne putem compara cu Prodavka Vegeta, ca istorie, ca buget, însă sper să câștigăm pe teren. Sper ca în finală, dacă vom ajunge acolo, să întâlnim Muratpasa, să evităm să evoluăm cu formația gazdă a turneului.”

 

Program Grupa B:

08.09.2018 17:30 S.C.M. Craiova – ZORK Jagodina (Serbia)

08.09.2018 20:30 H.C. Podravka Vegeta (Croaţia) – Muratpasa Belediyesi (Turcia)

Finale:

09.09.2018 16:00 Învinsele din cele două meciuri

09.09.2018 19:00 Câştigătoarele din cele două partide.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)