Start in noul sezon!

Start in noul sezon!

Antrenorul-coordonator al secţiei de baschet masculin al S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, și jucătorii Sebastian IONESCU și Porter TROUPE, au susținut miercuri, 10.10.2018, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre începutul noului sezon. Baschetbaliştii vor susţine primul meci în deplasare, vineri, 12.10.2018, ora 18:00 (DigiSport) împotriva echipei C.S. Dinamo Ştiinţa Bucureşti.

Marius Toma, antrenor-coordonator S.C.M. Craiova:

“Este un nou început pentru echipa de baschet. Ne dorim ca din acest sezon să discutăm despre un proiect, de aceea suntem prima echipă din România care are şase jucători de la naţionala de tineret a României. Ne asumăm să jucăm partea a doua a fiecărei partide cu aceşti jucători. În rest, mai avem şase străini în lot şi sperăm să avem rezultate cât mai bune.”

Porter Troupe, jucător S.C.M. Craiova:

“Orice început este greu şi partida cu Dinamo va fi la fel. Avem un grup şi sunt convins că vom avea rezultate foarte bune, mai ales că avem un public minunat. Trebuie să luăm fiecare partidă pas cu pas şi să vedem la final unde vom fi.”

Sebastian Ionescu, jucător S.C.M. Craiova:

“Sunt fericit că voi continua la Craiova şi în acest an. Suntem pregătiţi să dezvoltăm o echipă cu jucători tineri şi să obţinem rezultate foarte bune. Am mare încredere în echipa noastră că putem avea o evoluţie foarte bună la Dinamo şi un rezultat pe măsură.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)