Test dificil pentru “alb-albastri”

Test dificil pentru “alb-albastri”

Antrenorul-coordonator al secţiei de baschet masculin al S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, și jucătorii Camil Berculescu și Morris Curry, au susținut joi, 08.11.2018, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu B.C.M.U. F.C. Argeş, din etapa a VI-a a Ligii Naţionale, care va avea loc duminică, 11.11.2018, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Morris Curry, jucător S.C..M. Craiova:

“Ne aşteaptă un meci foarte greu în faţa celor de la Piteşti şi trebuie să evoluăm mult mai bine decât la Cluj. Trebuie să repetăm mult mai bine schemele şi să jucăm mai solid pentru a ne apropia victoria. ”

Camil Berculescu, jucător S.C..M. Craiova:

“Încercăm să construim o echipă competitivă. Am înlăturat pesimismul şi facem tot posibilul să progresăm la fiecare joc. Vom da tot ce putem la meciul cu Piteşti şi sunt convins că îl vom câştiga. Sper să avem parte de aportul fanilor şi să le oferim o nouă victorie.”

Marius Toma, antrenor-coordonator secţia de baschet S.C.M. Craiova:

“Urmează cel mai greu meci de până acum. Am fost favoriţi în partida cu Dinamo şi am avut postura de challenger în celelalte trei jocuri. Acum vom întâlni un adversar aproape ca valoare de echipa noastră. Va fi o partidă încrâncenată, iar presiunea va fi pe noi, ei nu au nimic de pierdut.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)