Duel cu Dinamo

Duel cu Dinamo

Antrenorul-coordonator al secţiei de baschet masculin al S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, a susținut joi, 06.12.2018, o conferinţă de presă, în care a vorbit despre duelul cu CS Dinamo București, din etapa a IX-a a Ligii Naţionale, care va avea loc sâmbătă, 08.12.2018, ora 19:00, în Sala Polivalentă. Cu acest prilej, Marius Toma a prezentat și echipa medicală, care are grijă ca sportivii să fie în condiții optime: Valentina Diu, Rudi Ivănoiu și Liviu Nedelcu.

Marius Toma, antrenor coordonator secția baschet SCM Craiova:

“Nu am invitat astăzi vedetele care strălucesc pe teren, nu pe cei care dau interviuri de obicei, ci pe cei care nu sunt niciodată invitați la un asemenea eveniment, dar fără ei este practic imposibilă evoluția jucătorilor pe teren și împreună formăm o echipă. Sâmbătă avem meci acasă cu Dinamo și ne dorim ca după acest joc să fim matematic calificați în Top 6. Chiar dacă a pierdut toate partidele, Dinamo a adus câțiva jucători și poate fi o echipă periculoasă.  Avem nevoie de public, care trebuie să înțeleagă că dacă ne calificăm în Top 6, revenim în elita baschetului românesc. Ne dorim să jucăm spectaculos, iar în Top 6 vom evolua numai împotriva celor mai bune echipe din România.”

Valentina Dinu, doctor Policlinica pentru Sportivi Craiova:

“Ne onorează această invitație pentru că eu sunt reprezentantul unui colectiv de aproximativ 40 de persoane care înseamnă Policlinica pentru Sportivi Craiova, evident cu specializările ei. Vă mulțumim că ne considerați parte din echipă, ne dorim acest lucru și ne dorim să ne îmbunătățim performanța medicală, dar sentimentul de echipă construiește și vrem să fim mereu la înălțime.”

Rudi Ivănoiu, kinetoterapeut baschet S.C.M. Craiova:

“Încercăm să individualizăm toate programele, încât să îi facem pe sportivi să evolueze, nu doar să se mențină la un anumit nivel. Performanța se realizează cu greutate, iar noi suntem aici să îi determinăm să progreseze în viața de sportiv.”

Nedelcu Liviu, colaborator voluntar baschet SCM Craiova:  

“Suntem alături de sportivi să dea maximum, iar în momentul în care este nevoie suntem pregătiți să intervenim. Ne înțelegem foarte bine cu jucătorii, nu sunt dificili, nici ca sportivi, nici ca oameni. Suntem un grup unit.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)