Vor sa continue seria victoriilor

Vor sa continue seria victoriilor

Antrenorul echipei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Aleksander Todorov, și jucătorii Porter Troupe și Bogdan Popa, au susținut marţi, 11.12.2018, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu BC Steaua Bucureşti, restanţă din etapa I a Ligii Naţionale, care va avea loc miercuri, 12.12.2018, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Aleksander Todorov, antrenor SCM Craiova:

“Ne-am atins obiectivul fixat la începutul sezonului, calificarea în Top 6 şi, implicit, în play-off, şi suntem fericiţi pentru atingerea obiectivului. Pentru mine important este să facem antrenamente foarte bune, ca să avem rezultate pozitive în continuare. O să încercăm să întărim echipa cu alţi jucători, dar nu e nimic sigur momentan. Acum se doreşte să fim mai sus. Suntem mulţumiţi că avem o situaţie financiară bună, suntem plătiţi la timp şi asta este esenţial pentru că în alte părţi se desfiinţează echipe. Degeaba am avea buget foarte mare, dacă nu ar fi seriozitate. Am primit salariile la timp şi mulţumim conducerii clubului pentru acest lucru. Mulţumim f oarte mult suporterilor că ne susţin, chiar dacă nu vin în număr foarte mare. Cei care vin, participă constant la meciuri şi asta ne bucură. Am fi încântaţi dacă ar veni mai mulţi spectatori la sală. Vreau să avem un punctaj cât mai bun înainte de a începe meciurile din Top 6.”

Porter Troupe, jucător SCM Craiova:  

„Am făcut treabă bună pâna acum, dar ştim că putem face şi mai mult. Dacă vom face mai mult, oamenii vor fi alături de noi, noi vom fi fericiţi şi avem numai avantaje. Zilnic încerc să mă antrenez cât mai bine, să obţinem rezultate pozitive.”

Bogdan Popa, jucător SCM Craiova:

“Cred că va fi un joc foarte dur cu Steaua, poate chiar mai dur decât cel de la ei de acasă. Trebuie să facem faţă şi să demonstrăm că suntem mai buni ca ei. La cum ne-am antrenat şi la cum am muncit în presezon, mă aşteptam să avem rezultate foarte bune, am depus foarte multă muncă şi rezultatele au venit.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)