Baschetbalistii vor revansa in fata Clujului

Baschetbalistii vor revansa in fata Clujului

Antrenorul coordonator al secției de baschet a S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, și jucătorii Morris Curry și Sebastian Ionescu, au susținut joi, 27.12.2018, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu „U” BT Cluj, din etapa a XII a Ligii Naţionale, care va avea loc sâmbătă, 29.12.2018, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Morris Curry, jucător SCM Craiova:

„Întâlnim o echipă foarte bună, poate cea mai bună din acest sezon, dar vom face tot posibilul să ne revanșăm după meciul tur. Atunci Clujul a câștigat, însă noi vrem să demonstrăm că am avansat și acum suntem la alt nivel.”

Sebastian Ionescu, jucător SCM Craiova:

„Pentru noi este important modul în care jucăm noi. Nu ne este teamă de nimeni, nu suntem speriați și încercăm să ne facem datoria cât mai bine. Trebuie să revenim la forma meciurilor de la început și să câștigăm partidele următoare. ”

Marius Toma, antrenor-coordonator S.C.M. Craiova:

„Va urma o perioadă cu meciurile de uzură și vom avea nevoie de aportul jucătorilor tineri. Vor fi partide din trei în trei zile și avem nevoie de toți jucătorii. Numărul mic de spectatori este o chestiune generală în toată țara. Consumatorul de sport nu poate fi controlat, însă trebuie să vină tinerii și iubitorii de baschet.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)