Baschetbalistii tintesc victoria inainte de Top 6

Baschetbalistii tintesc victoria inainte de Top 6

Antrenorul secund al echipei de baschet a S.C.M. “U” Craiova, Dan Mihai Ioan, și jucătorii Iurii Fraseniuc și Igor Mijajlovic, au susținut joi, 10.01.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu SCM Timișoara, din etapa a XVI a Ligii Naţionale, care va avea loc sâmbătă, 12.01.2019, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Dan Mihai Ioan, antrenor S.C.M. Craiova:

„În tur, la Timișoara a fost un meci foarte dificil. Ei au o echipă mult mai bună față de cea din meciul tur, mult mai în formă. Au avut și o schimbare de antrenor acum cinci etape, iar de atunci au reușit să înscrie constant peste 85 de puncte pe meci. Ne va aștepta un meci foarte greu. Vrem să-l câștigăm, pentru ca apoi, în Top 6, să avem primele meciuri de acasă cu Oradea și Piteștiul. Dacă le vom învinge pe cele două, considerăm că avem șanse foarte mari ca la finalul acestei faze de campionat să ne clasăm în primele 4 locuri. Moralul echipei este bun. Am revăzut multele greșeli pe care le-am făcut la Pitești, iar acum suntem concentrați pe meciul cu Timișoara, de sâmbătă.”

Igor Mijajlovic, jucător SCM Craiova:

„Ultimul meci cu Timișoara a fost foarte greu, câștigat de noi la doar un punct diferență. Toate meciurile de acum înainte vor fi ca niste finale pentru noi. Clujul, Sibiul au echipe foarte bune, deci nu trebuie să considerăm nici un meci ca fiind unul mai ușor. De aceea, nici partida de sâmbătă cu Timișoara nu va fi deloc simplă. Totul depinde de cum ne motivăm si cum tratăm acest joc, trebuie să respectăm tacticile echipei și să dăm totul pe teren pentru a obtine victoria.”

Iurii Fraseniuc, jucător SCM Craiova:

“Echipa din Timișoara joacă din ce în ce mai bine și în ultimele partide a reușit foarte multe puncte. Noi trebuie să fim concentrați în apărare și asta cred că va fi cheia jocului.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)