Baschetbalistii vor sa invinga din nou campioana

Antrenorul echipei de baschet S.C.M. “U” Craiova, Aleksandar Todorov, și jucătorii Vladislav Koreniuk și Sebastian Ionescu, au susținut joi, 17.01.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu CSM Oradea, din etapa I, Grupa 1-6, a Ligii Naţionale, care va avea loc sâmbătă, 19.01.2019, ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Aleksandar Todorov, antrenor SCM Craiova:

„E începutul meciurilor din Top 6 şi vrem să câştigăm cât mai multe partide. Dacă vom câştiga în primele două meciuri de acasă, o sa ne focusăm pe Cupa României şi pe partidele din play-off. Suntem foarte competitivi şi dacă vom învinge în două din primele trei partide, matematic vom fi calificaţi în primele 4. Fiecare meci este o poveste diferită, aşa este în baschet!”

Vladislav Koreniuk, jucător SCM Craiova:

“Am venit la echipă puternică, dar nu pot să spun prea multe momentan. Sunt doar la început şi o să fac tot ce se poate pe teren, dacă voi fi folosit.”

Sebastian Ionescu, jucător SCM Craiova:

“Vrem să câştigăm fiecare meci, mai ales dacă este acasă. Ne dorim să terminăm sezonul neînvinşi pe teren propriu. Simţim că suntem tot mai omogeni şi putem să obţinem rezultate importante. Indiferent cât voi juca, voi da tot ce pot în momentele în care voi evolua.”

About the Author

By flavius / Editor on Ian 17, 2019