Victorie de moral!

Victorie de moral!

HANDBAL FEMININ, CUPA EHF, GRUPA D, ETAPA A VI-A, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, 10.02.2019, 13:30

S.C.M. CRAIOVA – SUPER AMARA BERA BERA (SPANIA) 26-23 (13-11)

S.C.M. CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț – Ianăşi (5 g.), Trifunovic (1 g.), Şelaru (2 g.), Ion, Tănasie (3 g.), Nikolic (1 g.), Seric (1 g.), Gjorgjijevska (2 g.), Colac, Tătar (3 g.), Fachinello, Vizitiu (7 g.), Costa.

Patricia Vizitiu, jucătore SCM Craiova:

“A fost o victorie pentru moralul nostru. Ne pare rău că nu am putut să mergem mai departe, dar nu asta este valaorea noastră. Probabil am început să cădem psihic după eliminarea din Champions League și nu am reușit să avem prestațiile din sezonul trecut, în plus au fost și accidentările, care au contat foarte mult.”

Andreea Ianăși, jucătore SCM Craiova:

„A fost o victorie cu un gust amar, dar astăzi am venit la sală cu gândul să luptăm. De acum înainte ne vom concentra doar pe campionat și sper să ne clasăm cât mai sus. Am crescut mult ca echipă, cred că ne-am maturizat în aceste jocuri.”

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„O victorie care vine după multă muncă, după multă suferință. Îmi felicit echipa, sunt mândru de jucătoare că au ieșit cu fruntea sus din această competiție. Să nu uităm că încă suntem deținătorii Cupei EHF și datoram suporterilor această victorie. Cosider că am câștigat multă experiență după acest parcurs și câteva jucătoare care s-au autodepășit.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)