Handbalistele vor sa provoace primul esec pentru valcence

Handbalistele vor sa provoace primul esec pentru valcence

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu şi jucătoarele Andreea Ianăşi şi Jelena Trifunovic, au susținut marţi, 12.02.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu SCM Rm. Vâlcea, din etapa a XV-a din Liga Florilor, care va avea loc joi, 14.02.2019, ora 17:30, în Sala Polivalentă.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:

„Vâlcea este o echipă cu victorii pe linie în cele 17 etape de până acum, ocupă primul loc meritat, dar asta nu înseamnă că joi vor avea un meci ușor contra noastră. Vom avea 3 meciuri de foc, după această partidă urmând dubla din campionat și Cupă cu Cisnădie, iar dacă vom reuși să învingem, ne apropiem ușor, uşor de obiectivele pe care vrem să le îndeplinim. Victoria cu Bera Bera ne-a redat încrederea în forțele proprii, am crescut mult în joc și unul dintre motivele importante ale acestui meci este faptul că ne-a permis să ne antrenăm o săptămână fără zeci de ore pierdute prin autocare, avioane și alte mijloace de transport. Sperăm ca de aici înainte să mergem pe un drum ascendent. Am sesizat că spiritul echipei a crescut foarte mult, deci suntem pe drumul cel bun.”

Andreea Ianăşi, jucătoare SCM Craiova:

„Joi sperăm să spargem gheața și să le luam toate punctele celor de la Vâlcea. Echipa este în creștere, relațiile de joc s-au legat mai mult, ne luptăm în apărare. După această săptămână de antrenament, am putut să punem în joc tot ce am pregătit pentru jocul cu Bera Bera, iar la jocul cu Vâlcea vom da tot ce e mai bun pentru a le lua cele trei puncte. Indiferent cum decurge jocul, eu am încredere în fete că vom lupta până la capăt. O cunoaștem bine pe Iulia Dumanska, dar și ea ne cunoaște pe noi. Acum suntem adversare, chiar dacă am fost colege atâta timp, deci trebuie să îi băgăm mingea în poartă.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)