Voleibalistii asteapta suporterii in numar mare la meciul cu Arcada Galati

Voleibalistii asteapta suporterii in numar mare la meciul cu Arcada Galati

Căpitanul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Laurenţiu Lică, şi jucătorul Rusmir Halilovic, au susținut joi, 14.02.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Arcada Galaţi, din etapa a XVI-a a Diviziei A1, care va avea loc sâmbătă, 16.02.2019, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Laurenţiu Lică, jucător S.C.M. Craiova:

“Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Arcada Galaţi, aşa cum sunt toate celelalte jocuri. Nu pot să nu remarc că Arcada are un nou antrenor, care în sezonul trecut a câştigat titlul. Sunt convins că gălăţenii vor veni motivaţi să câştige această partidă şi spectacolul pe teren va fi garantat. Echipa a avut un parcurs foarte bun până acum două partide, dar nu ne-am gândit că ne putem bate la campionat. Sunt echipe care au investit mai mult decât noi şi încercăm să terminăm sezonul pe podium. Aşteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, mai ales că este primul joc al nostru acasă în 2019 şi întâlnim un adversar cu care ne vom lupta pentru primele locuri.”

Rusmir Halilovic, jucător S.C.M. Craiova:

“În prima parte a campionatului ne-a ajutat foarte programul, că am jucat mai multe meciuri acasă, iar acum ne-a fost greu să jucăm trei partide consecutive în deplasare, probabil de asta au şi fost aceste două eşecuri. Trebuie să ne revanşăm cu Arcada Galaţi şi sper să obţinem o victorie în faţa propriilor suporteri. ”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)