Voleibalistii asteapta fanii sa-i incurajeze in meciul cu Dinamo

Voleibalistii asteapta fanii sa-i incurajeze in meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, și jucătorii  Filip Sestan şi Ștefan Lupu, au susținut joi, 21.02.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a XVIII-a a Diviziei A1, care va avea loc sâmbătă, 23.02.2019, ora 19:45, în Sala Polivalentă.

Ştefan Lupu, jucător S.C.M. Craiova:

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm la Bucureşti şi am scăpat de pasa proastă în care am pierdut trei partide. Meciul cu Dinamo va fi mult mai greu decât cel din tur, pentru că adversarii au transferat trei jucători foarte buni, dar vom pleca cu prima şansă şi echipa trebuie să câştigăm cele trei puncte.”

Filip Sestan, jucător S.C.M. Craiova:

„Am obţinut o victorie cu CSM Bucureşti, care ne duce într-o direcţie bună. Avem un moral foarte bun şi sper să câştigăm în următoarele trei meciuri, dar nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Am auzit că e un mare derby cu Dinamo şi vom face tot posibilul să câştigăm.”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM Craiova:

“Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, care s-a întărit cu trei jucători importanţi în pauza competiţională şi a reactivat un alt jucător. Suntem conştienţi cât de greu va fi meciul cu Dinamo, dar vom face tot posibilul să câştigăm. Vom fi motivaţi şi vom lupta pentru fiecare minge să ne impunem.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)