VIDEO / Voleibalistii asteapta suporterii la sala pentru meciul cu Dinamo

VIDEO / Voleibalistii asteapta suporterii la sala pentru meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, și jucătorii Ștefan LUPU şi Aleksandar MILIVOJEVIC, au susținut joi, 21.03.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Dinamo București, din etapa I a play-off-ului Diviziei A1, care va avea loc sâmbătă, 23.03.2019, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Ștefan Lupu, jucător SCM Craiova:

“Sâmbătă începe a doua parte a campionatului, mult mai echilibrată, cu meciuri mai grele. Întâlnim pe Dinamo, care nu se află într-o formă bună, însă sigur va veni la Craiova să obțină puncte. Noi trebuie să ne facem jocul nostru obișnuit și să obținem cele trei puncte. Avem un moral bun, nu sunt accidentări, ne pregătim bine și sper să ne impunem. ”

Aleksandar Milivojevic, jucător SCM Craiova:

“Dinamo este o echipă bună, cu jucători experimentați. Am jucat de două ori cu ei și am câștigat, acest lucru ajutându-ne ca moral. Aștept ca suporterii să vină să ne susțină pentru că vor urma partide importante.”

Dănuț Pascu, antrenor SCM Craiova:

„Sper ca sâmbătă să jucăm cât mai exact și obținem cele trei puncte. Va fi foarte greu, pentru că Dinamo este ca o fiară rănită, care vrea să se trezească la realitate și își va vinde scump pielea. Cu cât trec mai multe etape din campionat, cu atât mai mult se vede valoarea jucătorilor. ”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)