Baschetbalistii cred in sansa lor

Baschetbalistii cred in sansa lor

Antrenorul principal al echipei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Aleksander Todorov, și managerul secţiei, Marius Toma, au susținut joi, 16.05.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu CSU Sibiu, din semifinale Ligii Naţionale, care va avea loc vineri, 17.05.2019, ora 17:15, în Sala Polivalentă. Dacă echipa va câştiga, duminică, 19.05.2019, ora 16:45, se va disputa meciul 4 între aceleiaşi formaţii.

Aleksander Todorov, antrenor S.C.M. Craiova:

„Vom evolua mâine împotriva Sibiului după ce am pierdut primele două partide în deplasare la diferenţă totală de peste 50 de puncte. Trebuie să ne dovedim nouă că facem parte din parte din acest careu de aşi. Vârful de formă pe care l-am programat era pentru începutul lunii mai. Eram convins că vom învinge Timişoara cu 3-0, însă, din păcate, nu a fost aşa. Acum se resimte oboseala după cele cinci meciuri din sferturile de finală. După ce ajungi în vârf de formă, urmează o perioadă mai proastă pentru orice echipă. Targetul a fost să ne concentrăm pe sferturi, pentru a reuşi cea mai mare performanţă din istoria acestei secţii. ”

Marius Toma, manager secţia baschet S.C.M. Craiova:

“Antrenorul nostru are o carte de vizită şi diferă destul de greu cele două eşecuri de la Sibiu, însă îşi asumă deciziile luate. Atât se poate în acest sezon şi trebuie să fim realişti. Pentru prima dată, în afară de calificarea într-o semifinală, echipa noastră va primi un loc în cupele europene direct, fără altă înscriere, în FIBA Eurocup.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)