Lupta deschisa pentru medalia de bronz

Lupta deschisa pentru medalia de bronz

Antrenorul secund al echipei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Dan Mihai Ioan, și jucătorii Sebastian Ionescu, Igor Mijajlovic şi Ria’n Holland au susținut marți, 28.05.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu „U” BT Cluj, din finala mică a Ligii Naţionale, care va avea loc joi, 30.05.2019, ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Dan Mihai Ioan, antrenor SCM Craiova:

„Este o premieră pentru SCM U Craiova să joace finala mică a campionatului. Meciul care urmează este ultimul de pe propriul teren din acest sezon și sperăm să arătăm publicului un baschet de calitate, poate chiar și spectaculos și vom încerca să învingem. Ne dorim să câștigăm ultimul meci de pe teren propriu. S-a simțit debusolarea din tabăra clujenilor după eliminarea din semifinale, dar schimbarea de antrenor nu a adus un șoc prea mare la echipă, pentru că atât Bobo Pintea, cât și Branko Ćuić au fost mereu lângă echipă şi au experiență”

Igor Mijajlovic, jucător SCM Craiova:

“Este al doilea meci contra celor de la Cluj. Jucăm pentru medaliile de bronz. Am pierdut primul meci la ei acasă, dar cu puține schimbări tactice putem câștiga partida de joi, de pe teren propriu. Pentru noi, toți jucătorii, cel mai important este să câștigăm ultimul meci în fața propriilor fani, să ne revanșăm pentru eșecul din semifinale cu cei de la Sibiu. Nu cred că o să fie multe schimbări față de meciul trecut, fiind doar două zile de pregătire. Ne cunoaștem fiecare cu fiecare, știm ce avem de făcut și singurul lucru pe care pot să îl promit este că vom încerca tot ce se poate pentru a obține victoria.”

Sebastian Ionescu, jucător SCM Craiova:

„Ne apropiem de un final de sezon, care nu a fost perfect, dar am dat tot ce am putut pe teren. Înainte de ultimul meci de acasă vrem să ne pregătim cât mai bine şi să încercăm să ne impunem. Vrem să avem un baschet de calitate, iar finalul jocului să fie în favoarea noastră.”

Ria’n Holland, jucător SCM Craiova:

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sper să câştigăm. Sper ca fanii să fie alături de noi şi să ne ajute să ducem confruntarea în meciul decisiv. Vom lupta aşa cum am făcut-o şi în primul meci şi vrem să ne impunem. Presiunea este la ei, noi vom juca.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)