Saptamana de foc pentru handbaliste!

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu şi jucătoarea Carmen Ilie Şelaru, au susținut luni, 02.09.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre următoarele trei meciuri, care vor avea loc în Liga Florilor şi în Cupa E.H.F.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:

“Am privit meciul de la Bistriţa cu deosebit interes, mai ales că a fost primul meci din acest sezon. Au fost câteva rezultate surpriză în prima etapă, cum a fost chiar al nostru, unul de excepţie, mai ales prin prisma faptului că  am avut cinci jucătoare indisponibile. Dar cred că acest lucru le-a înrăit, au dat dovadă de devotament extraordinar, aşa exprimare în teren am vrea să avem la fiecare meci. Am simţit coeziunea de grup, capacitatea de mobilizare la maximum. Meciul cu HC Zalău va fi foarte greu, mai ales că echipa oaspete are un moral foarte bun după ce a învins pe CSM Bucureşti.”

Carmen Ilie Şelaru, sportivă SCM Craiova:  

“A fost o luptă extraordinară la Bistriţa şi ne bucurăm că am reuşit să ne impunem. Nu mi-a fost foarte uşor să joc pe postul de pivot, dar mă bucur că mi-am ajutat echipa să câştige, iar colegelor le-am creat spaţii. Suntem montate pentru toate cele trei meciuri şi sper să le câştigăm pe toate. ”

Săptămâna aceasta vor fi 3 meciuri de handbal în Sala Polivalentă:
Miercuri, ora 11:00: SCM Craiova – HC Zalău (Liga Florilor);
Sâmbătă, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF
Duminică, ora 18:00: SCM Craiova – Jomi Salerno (Italia), în Cupa EHF

About the Author

By flavius / Editor on Sep 02, 2019