Handbalistele, pregatite pentru duelul cu Valcea

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu, şi jucătoarele Zeljka Nikolic şi Ekaterina Dzhukeva au susținut luni, 07.10.2019, o conferinţă de presă, în care a vorbit despre meciul din etapa a VI-a din Liga Florilor, dintre SCM Craiova şi SCM Rm. Vâlcea, care va avea loc marţi, 08.10.2019, ora 18:15, în Sala Polivalentă.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:

“Marţi se vor întâlni două echipe puternice şi se anunţă un meci foarte echilibrat. Sigur va fi un spectacol handbalistic impresionant. Sperăm ca spectacolul să fie şi mai mare după o victorie a noastră. Vâlcea a demonstrat că este o echipă redutabilă şi punctele împotriva unei asemenea formaţii vor cântări greu în clasament.”

 Zeljka Nikolic, jucătoare SCM Craiova:

“Ne aşteptă un meci foarte dificil cu SCM Rm. Vâlcea, dar vom da tot ce putem pentru a ne impune. Vâlcea are o echipă foarte bună și s-a văzut asta și în meciul din Liga Campionilor, unde au obținut o victorie foarte importantă. Sper ca publicul să vină în număr mare la sală, să ne susţină.”

Ekaterina Dzhukeva, jucătoare SCM Craiova:

“Mâine vom întâlni campioana României şi nu ne va fi uşor. Trebuie să facem un meci bun şi să reuşim să ne impunem în faţa propriilor suporteri.”

About the Author

By flavius / Editor on Oct 07, 2019