Un nou meci al orgoliilor intre Craiova si Sibiu

Un nou meci al orgoliilor intre Craiova si Sibiu

Managerul secţiei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, şi jucătorii Porter Troupe şi Moneyea Pratt, au susținut joi, 10.10.2019, o conferinţă de presă, în care au prefaţat partida din prima etapă a Ligii Naţionale, dintre SCM “U” Craiova şi CSU Sibiu, care se va desfăşura duminică, 13.10.2019, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Marius Toma, manager secţia baschet SCM “U” Craiova:

„Anul acesta campionatul va fi extrem de echilibrat, întâlnim mai multe echipe puternice decât anul trecut. Prima dată vor fi 14 finale, pentru a ajunge în Top 6. Va fi extrem de greu să reuşim acest lucru, nu cred că pornim favoriţi nici măcar pe hârtie. ”

Porter Troupe, sportiv SCM “U” Craiova:

„Aşteptăm cu încredere meciul de duminică seara. După cinci săptămâni de pregătire, am încredere că echipa va realiza lucruri foarte bune în acest sezon. Jucăm împotriva unei echipe a Sibiului pe care o cunoaştem foarte bine, care îşi doreşte să câştige campionatul. Duminică putem arăta că avem idealuri pentru acest sezon şi sper să şi reuşim.”

Moneyea Pratt, sportiv SCM “U” Craiova:

„Este o provocare şi o plăcere să joc pentru al treilea an în România. Dorinţa mea este să joc încă o finală de Campionat Naţional, evident, cu Craiova. Aşteptările mele sunt foarte mari în acest sezon. Va fi interesant să debutez împotriva fostei mele echipe şi sper să o fac cat mai bine.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)