Un nou meci al orgoliilor intre Craiova si Sibiu

Managerul secţiei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, şi jucătorii Porter Troupe şi Moneyea Pratt, au susținut joi, 10.10.2019, o conferinţă de presă, în care au prefaţat partida din prima etapă a Ligii Naţionale, dintre SCM “U” Craiova şi CSU Sibiu, care se va desfăşura duminică, 13.10.2019, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Marius Toma, manager secţia baschet SCM “U” Craiova:

„Anul acesta campionatul va fi extrem de echilibrat, întâlnim mai multe echipe puternice decât anul trecut. Prima dată vor fi 14 finale, pentru a ajunge în Top 6. Va fi extrem de greu să reuşim acest lucru, nu cred că pornim favoriţi nici măcar pe hârtie. ”

Porter Troupe, sportiv SCM “U” Craiova:

„Aşteptăm cu încredere meciul de duminică seara. După cinci săptămâni de pregătire, am încredere că echipa va realiza lucruri foarte bune în acest sezon. Jucăm împotriva unei echipe a Sibiului pe care o cunoaştem foarte bine, care îşi doreşte să câştige campionatul. Duminică putem arăta că avem idealuri pentru acest sezon şi sper să şi reuşim.”

Moneyea Pratt, sportiv SCM “U” Craiova:

„Este o provocare şi o plăcere să joc pentru al treilea an în România. Dorinţa mea este să joc încă o finală de Campionat Naţional, evident, cu Craiova. Aşteptările mele sunt foarte mari în acest sezon. Va fi interesant să debutez împotriva fostei mele echipe şi sper să o fac cat mai bine.”

About the Author

By flavius / Editor on Oct 10, 2019