Perioada “de foc” pentru voleibalisti

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Dănuț Pascu, şi jucătorii Răzvan Olteanu şi Stan Wawrznczyk, au susținut joi, 05.12.2019, o conferinţă de presă, în care au prefaţat meciul din etapa a VIIII-a din Divizia A1, contra echipei CS Unirea Dej, care se va desfăşura sâmbătă, 07.12.2019, ora 17:00, şi partida din 16-imile Cupei Challenge, dintre SCM „U” CRAIOVA şi Kladno Volejbal (Cehia), care va avea loc marţi, 10.12.2019, ora 18:00, ambele jocuri vor fi în Sala Polivalentă.

Răzvan Olteanu, jucător S.C.M. “U” Craiova:

„Suntem conştienţi că va fi foarte greu cu Dej, pentru că au o echipă bătăioasă, dar şi rezultate bune până în acest moment. Perioada care urmează va fi una de foc. Mai avem cinci meciuri până la pauza de Sărbători, toate foarte grele. Vom juca şi o dublă în Challenge Cup, cu formaţia din Cehia, Kladno. Noi ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiţie. Echipa se află într-un moment bun, dar putem şi mai mult de atât. Suntem pe un drum ascendent, dar nu într-un vârf de formă. Şansele în dubla cu Kladno sunt 50-50. Trebuie să-i studiem, iar după primul meci vom vedea care sunt şansele noastre cu adevărat.“

Stan Wawrznczyk, jucător S.C.M. “U” Craiova:

„Dacă vom juca la nivelul nostru cel mai bun, cu siguranţă vom obţine toate cele trei puncte cu Unirea Dej. Apoi, va veni aici Kladno, în Challenge Cup. Cunosc mai bine această echipă, pentru că am jucat în liga din Cehia şi pot spune că au o echipă destul de puternică, cu jucători experimentaţi. În sezonul trecut, ei s-au clasat în primele patru, deci joacă un volei bun. Avem o şansă bună de a ne califica în optimile competiţiei, dar trebuie să fim foarte atenţi şi să nu le facem greşeli. Avem încredere că atât în jocul de sâmbătă, cu Dej, cât şi în cel cu Kladno putem obţine victorii de trei puncte. Totul depinde de noi. Dacă ne vom afla la cel mai bun nivel al nostru, nu au cum să ne învingă.”

Dănuţ Pascu, antrenor S.C.M. “U” Craiova:

“Venim după o perioadă bună, cu rezultate bune atât în campionat, cât şi în Challenge Cup. Echipa a crescut de la meci la meci şi cred că suntem într-o stare bună competiţională la ora actuală. Legat de partida cu Unirea Dej, consider că va fi un meci dificil, pentru că ei au o echipă care împleteşte dorinţa de afirmare şi valoarea unor jucători tineri cu a unor jucători străini. Împreună compun o echipă solidă, luptătoare şi nu trebuie să uităm că au pierdut acasă cu 3-2 duelul cu Dinamo. Am căpătat maturitate şi personalitate, dar cred că putem juca şi mai bine. Depinde de noi cum vom aborda aceste cinci meciuri. Vom juca din trei în trei zile, ne vom deplasa şi la Zalău. Trebuie să ne dozăm foarte bine efortul şi să fim atenţi la refacerea de după meciuri. La ora actuală, când o echipă joacă din trei în trei zile, intervine treaba antrenorului, cum dozează efortul la antrenamente şi cum abordează refacerea.”

About the Author

By flavius / Editor on Dec 05, 2019