Optimism înaintea meciurilor împotriva campioanei en-titre

Antrenorul echipei de baschet masculin S.C.M. “U” Craiova, Aleksander Todorov, şi jucătorul Dragoş Diculescu, au susținut miercuri, 15.01.2020, o conferinţă de presă, în care au prefaţat partidele din această săptămână, care vor avea loc în Sala Polivalentă astfel:

  • Joi, ora 17:00: SCM “U” Craiova – CSM Oradea (în Cupa României), manşa retur. În tur, scorul a fost: 83-72.
  • Sâmbătă, ora 19:00: SCM “U” Craiova – CSM Oradea (în Liga Naţională);

Aleksander Todorov, antrenor SCM Craiova:

“Ne aşteapta două meciuri foarte importante şi vom face tot posibilul să ne impunem în ambele. Diferenţa de 11 puncte nu este o diferenţă foarte mare şi putem să întoarcem scorul, să ne calificăm în Final Four-ul Cupei României.  Atmosfera în lot este una foarte bună după succesul de la Cluj şi sunt convins că putem învinge campioana de două ori în decurs de trei zile.”

Dragoş Diculescu, jucător SCM Craiova:

“Sunt două meciuri foarte grele pentru noi, dar ne axăm întotdeauna pe primul joc, şi acela va fi cel de Cupă. Ştim că o diferenţă de 11 puncte nu înseamnă nimic şi se poate recupera în mai puţin de cinci minute. S-a văzut şi la Oradea acest lucru, când am condus la 19 puncte şi am pierdut la 11. Trebuie să avem un joc solid şi să nu facem greşeli. Am demonstrat că ne merităm locul în Top 6, am evoluat bine cu echipe foarte bune şi sper ca la ora meciurilor să fim în cea mai bună formă şi rezultatul să fie pe măsură.”

About the Author

By flavius / Editor on Ian 15, 2020