Voleibaliștii vor să învingă campioana en-titre

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Dănuț Pascu, şi jucătorul Neven Majstorovic, au susținut joi, 16.01.2020, o conferinţă de presă, în care au prefaţat meciul din etapa a XI-a din Divizia A1, contra echipei CS Arcada Galați, care se va desfăşura sâmbătă, 18.01.2020, ora 13:30, în Sala Polivalentă.

Dănuț Pascu, antrenor SCM Craiova:

“Arcada Galați este, pentru mine, o echipă ca oricare alta, pregătim meciurile la fel, nu facem nimic în plus. Ne propunem să facem un meci bun pe toate compartimentele, apoi trebuie să apară și rezultatul pozitiv. Galațiul este campioana en-titre și este peste noi ca valoare, dar ne jucăm șansa. Vreau ca jucătorii să evolueze cât mai degajat, fără presiune și să fie eficienți. Meciul cu Galați va fi unul spectaculos, aprig, de luptă și sper ca de data asta suporterii să vină în număr mai mare la sală.”

Neven Majstorovic, jucător SCM Craiova:

“Sâmbătă vom întalni o echipă foarte bună, care a câștigat campionatul în sezonul trecut și are jucători importanți. A participat în Liga Campionilor, are multă experiență, dar noi avem publicul de partea noastră, avem o șansă și sper să facem un joc bun. Avem o sală mai mare și adversarii sunt incomodați de acest lucru, putem să spunem că este un avantaj pentru noi. “

About the Author

By flavius / Editor on Ian 16, 2020