Start în play-off pentru voleibalişti!

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. “U” Craiova, Dănuț Pascu, şi jucătorii Neven Majstorovic şi Silviu Suson, au susținut joi, 05.03.2020, o conferinţă de presă, în care au prefaţat meciul din etapa I din play-off-ul Diviziei A1, contra echipei Unirea Dej, care se va desfăşura sâmbătă, 07.03.2020, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Neven Majstorvic, jucător SCM “U” Craiova:

„În prima parte a campionatului am avut rezultate bune, cu excepţia sincopei cu Dej de acasă. Acum ne aşteaptă un nou duel cu Dejul, cu tineri dornici de afirmare, dar de data asta trebuie să ne impunem. Jucătorii din Dej vor veni motivaţi după succesul din sezonul regulat de la Craiova şi va fi un meci greu. Luăm fiecare meci pas cu pas, dar nu cred că putem să ajungem liderul, Arcada Galaţi, ar trebui să câştigăm ambele meciuri cu ei. ”

Silviu Suson, jucător SCM “U” Craiova:

“Urmează o perioadă în care orice meci va fi tratat ca o finală. Partida cu Dejul va fi la fel de grea, cum au fost şi celelalte de până acum. Trebuie să ne concentrăm, să evoluăm bine şi sunt convins că ne vom impune. ”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM “U” Craiova:

“Sunt mulţumit de evoluţia echipei şi de rezultate în prima parte a campionatului, iar, acum, în play-off, vom încerca să obţinem cât mai multe puncte. Cred că Galaţiul nu mai poate fi ajunsă, iar lupta se va da pentru locurile 2 şi 3, între noi, Dinamo şi Galaţi. Noi vom trata toate jocurile serios şi vom face tot posibilul să scoatem maxim din fiecare partidă.”

About the Author

By flavius / Editor on Mar 05, 2020