Anca Mănuc și Ștefania Șuțan continuă cu SCM Craiova

Conducerea SCM Craiova a ajuns astăzi, 31.07.2020, la un acord cu alte două sportive să evolueze în sezonul 2020-2021 la echipa de volei feminin.

Anca Mănuc, sportivă SCM „U” Craiova:
„După un sezon petrecut aici pot trage niște concluzii: am găsit un oraș frumos, o echipă muncitoare și un club profesionist, care încearcă să formeze un proiect de viitor pentru tinerele voleibaliste. Mă simt foarte bine aici, chiar mai bine decât mă așteptam. Faptul că se pune mare parte accent pe jucătoarele tinere, pot spune că mă bucură enorm de mult. De aceea am decis să continui alături de echipa SCM Craiova. Sper ca sezonul acesta să fie mult mai reușit ca precedentul, bineînteles totul depinde de ambiția noastră în pregătire și la meciuri. Sper să reușim să dăm totul pentru a face o figură frumoasă în noul sezon.”

Ștefania Șuțan, sportivă SCM „U” Craiova:
„Domnul antrenor mi-a propus să continuăm colaborarea, ceea ce mi-a dat încredere că acest proiect este bazat pe continuitate și că se pune preț pe jucătoarele tinere. Știu că se depun toate eforturile pentru a se creiona un grup tânăr de perspectivă, și mă bucur că mi s-a oferit șansa să fac parte din acest proiect. Tot ce pot spune după sezonul petrecut în Bănie este că avem un colectiv frumos care își dorește să crească de la meci la meci, adică o atmosferă bună și de competivitate. Îmi doresc pentru acest an o evoluție personală la un nivel mai înalt, prin care să ajut echipa să obțină rezultatele pe care ni le dorim cu toții. Simt că am toată susținerea pentru această reușită. Aspirăm către și mai multe realizări pentru voleiul craiovean, aici fiind vorba , dacă se poate, și de promovarea în primul eșalon voleibalistic.”

Lucian Zlotea, antrenor SCM „U” Craiova:

„Am dorit să oferim continuitate lotului, pe cât posibil, iar Ștefania și Anca sunt două jucătoare tinere pe care mi-am dorit să le păstrăm, în primul rând pentru că s-au adaptat bine în cadrul lotului, în condițiile oferite de noi și au răspuns pozitiv cerințelor noastre, și în al doilea rând pentru că au demonstrat că își doresc să facă parte din acest proiect. Sper să reușim să mai aducem una-două fete de nivelul lor, care să înțeleagă ce ne dorim aici și să își dorească la fel de mult să ni se alăture. Avem câteva discuții deschise , urmează să vedem ce reușim.”

About the Author

By flavius / Editor on Iul 31, 2020