Infrangere categorica in fata echipei din Baia Mare

Handbal feminin, Liga Florilor, Turneu Sf. Gheorghe, Etapa a X-a, „Arena Sepsi”, 17.02.2021, 11:00

SCM Craiova – CS Minaur Baia Mare 22-30 (10-16)

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (6 g.), Andrei (1 g.), Țicu (2 g.), Nica (6 g.), Zamfir, Tudorică (2 g.), Orșivschi (2 g.), Ion (2 g.), Colac (1 g.), Mincu, Gogoșeanu.

Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu, Grigore Albici

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„S-a văzut o diferență între cele două echipe și s-a reliefat pe tabelă. Accidentările pe care le avem și lipsurile care sunt din acest punct de vedere își pun amprenta asupra jocului de la etapă la etapă. Jucătoarele care au evoluat astăzi primesc de la nesatisfăcător în jos, cu excepția Adinei Cace și a Biancăi Curmenț. Le felicit pe cele două pentru evoluția de astăzi. Privim înainte, încercăm să creștem jucătoare, să recuperăm sportivele accidentate și în cel mai scurt timp posibil să avem o altă față. Sunt nemulțumit de atitudinea unor jucătoare cu experiență, precum Țicu, Zamfir, Tudorică și Andrei. Înțeleg că vin după accidentări, dar puțin de combativitate în apărare n-ar strica să afișăm.”

Bianca Curmenț, jucătoare SCM Craiova:

„A fost un meci destul de greu, am făcut multe greşeli atât în atac, cât şi în apărare. Nu am reuşit să jucăm prea mult pe contraatac şi asta a contat mult. Trebuie să luptăm în continuare şi să încercăm să ne revenim ca rezultate şi evoluţie.”

 

About the Author

By flavius / Editor on Feb 17, 2021